Een gueuze om de school te steunen

Gueuze Hibiscus de Boulbi

De aanleiding van dit prachtige verhaal is geuzeliefhebber, Ludovic de Briey. Ludovic is de zoon van Dominique. Zij begon met dit project. Ludovic nam contact op met Pierre, eigenaar van de Gueuzerie Tilquin en stelde voor om een Gueuze te samen te stellen die gearomatiseerd is met hibiscusbloem (deze werd gekocht op de markt van Boulbie). Pierre gaat akkoord en het resultaat van dit heerlijke brouwsel ziet het daglicht op 24 maart 2018. 150 Flessen werden geproduceerd en uitsluitend verkocht in de Gueuzerie Tilquin in Rebecq. Wie het geluk niet heeft gehad om er één te proeven moet wachten tot de volgende editie, want alles werd verkocht (Pierre heeft uiteraard nog heel veel andere Gueuzes om te gaan proeven. Dus aarzel niet om hem een bezoekje te brengen).

De volledige opbrengst gaat naar het schoolproject van Boulbi. Een mooi steuntje in de rug dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *